Disclaimer

Wanneer geldt de disclaimer?

De disclaimer geldt als u de website www.casualkidswear.nl bezoekt.

Wat moet ik weten als ik de website bezoek?

Geen advies.
Op de website staat alleen algemene informatie. Dat betekent dat deze informatie niet voor uw persoonlijke situatie is geschreven. We geven u op de website daarom geen persoonlijk advies om iets wel of niet te doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid als u alleen op basis van de informatie op de website een beslissing neemt. Als u wel persoonlijk advies wilt, dan helpen wij u graag. Neem dan contact met ons op voor telefonisch advies of het maken van een afspraak. Dat kan telefonisch of via de website.

Bereikbaarheid website.
We zorgen ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Fouten op de website.
We zorgen ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is . Het kan toch gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Wij zijn niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Auteursrechten.
Alle informatie op de website is van Casualkidswear.nl. Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl en logo’s. U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privéweblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op www.casualkidswear.nl. U mag de teksten van de website niet veranderen.

Websites van anderen.
Soms verwijzen wij naar een andere website, bijvoorbeeld via een hyperlink. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders. We hebben de informatie op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden niet voor websites van anderen.

Nederland en België
De informatie op de website is bedoeld voor Nederland en België. In andere landen kunnen andere regels gelden.

Wijzigingen.
We kunnen de regels van deze disclaimer aanpassen.