Een kaartje sturen met korting

kaartje sturenWat is er nou leuker dan een kaartje sturen met korting. Gelukkig is dit goed mogelijk met kortingsbonnen die vanuit Greetz worden gegeven. Regelmatig geeft deze online kaartenfabrikant korting op verschillende diensten. Zo vind je op websites die kortingen verzamelen en beschikbaar stellen aan het publiek, kortingen van Greetz op de kaarten zelf, maar vaak ook op bijkomstige kosten, zoals de verzendkosten. In dat geval hoef je vaak niet meer voor de verzending van de kaarten te betalen.

Zelf samenstellen van kaarten

Je kunt de kaarten op de website zelf maken en vormgeven zoals je graag zou willen. Ook kun je het lettertype bepalen en een keuze maken over hoe groot de tekst in beeld moet komen, in welke kleur dit moet gebeuren en waar op de kaart de tekst moet komen. Dit kan bijvoorbeeld op de binnenkant zijn of op de voorzijde.  Het leuke van de website van Greetz is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe je de kaart wilt ontwerpen. Zo worden de kaarten helemaal origineel en geeft het een persoonlijke uitstraling die iedereen die de kaarten ontvangt zal verrassen. Om het helemaal af te maken kun je zelf een foto of afbeelding toevoegen die precies weergeeft wat je met de kaart wilt overbrengen. Zo heb je in mum van tijd een prachtige kaart gemaakt en rest enkel nog de betaling en de verzending.

Regelmatig korting

korting op je kaartDoordat Greetz regelmatig korting geeft, word het helemaal leuk en betaalbaar om je kaarten zelf bij Greetz te maken. Zo kun je altijd een kaartje sturen met korting. Zeker als je een heleboel kaarten moet versturen, zoals bij een bruiloft of geboorte, is het natuurlijk fijn als je gebruik kunt maken van kortingen en aanbiedingen. Dan word het doel gelijk een stuk betaalbaarder en kun je er eventueel nog wat meer sturen als je dat graag zou willen. Uiteraard worden er ook kortingen gegeven rond feestdagen of andere speciale gelegenheden, zoals kerst en Valentijnsdag. Dit zijn dagen en periodes in het jaar die erom vragen om kaarten te versturen en dus is het wel zo fijn als er voor de kaarten die dan verzonden moeten worden, korting beschikbaar is. Hier wordt dan ook veelvuldig op ingespeeld en vaak vind je veel kortingsaanbiedingen terug in deze periodes. Het is fijn om te weten waar je deze kortingen kunt vinden en daarom is het ideaal dat er websites zijn die dit soort kortingen verzamelen en aan het grote publiek kenbaar maken.