Kleding shoppen in Parijs

Zoals algemeen bekend is Parijs één van de bekende modesteden ter wereld. Er zijn naast de talloze prachtige historische gebouwen ook vele luxe winkels te vinden en je vindt hier allerlei grote chique warenhuizen. In Parijs is ook van alles te koop. Parijs is ook de thuisstad van bekende grote merken als Louis Vuitton, Dior en Chanel. Deze merken zul je dan ook veelvuldig tegenkomen, maar je komt hier natuurlijk nog veel meer andere merken tegen. De chique winkelstraten in Parijs zijn onder meer de Champs-Élysées, met op de achtergrond de Arc de Triomphe, en de Avenue Montaigne. Je hebt ook chique wijken met allerlei leuke winkeltjes waar je hippe kleding kunt vinden. Wat je zeker niet mag vergeten te bezoeken zijn Au Printemps en Galeries Lafayette. Dit zijn prachtige warenhuizen.

Parijs stad

Vervoer naar Parijs

Je kunt op diverse manieren in Parijs komen. Dat kan natuurlijk met de auto, maar je kunt ook met het vliegtuig gaan. Veel mensen kiezen voor het vliegtuig, omdat je zo sneller in Parijs bent en niet met de auto hoeft te reizen. We raden je Schiphol aan als uitvalbasis. Je kunt met eigen vervoer naar Schiphol gaan. Uit onderzoek is daarnaast gebleken dat steeds meer mensen er voor kiezen om met eigen vervoer naar Schiphol te gaan. Dit komt vooral door je voor aantrekkelijke prijzen je auto vlakbij Schiphol kunt parkeren. Daarnaast zijn er vele voordelen door je auto te parkeren bij Schiphol. Sommige mensen denken dat het parkeren bij Schiphol duur is als ze kleding gaan shoppen in bijvoorbeeld Parijs. Het parkeren op een parkeerplaats rond Schiphol hoeft niet duur te zijn. Er zijn parkeerplaatsen waar je voor 4 euro per dag je auto kunt parkeren. Daarnaast zijn er vele aanbiedingen waar je gebruik kunt maken. Die zie je onder meer hier: www.goedkoopparkerenschiphol.eu.

Conclusie

Je kunt als je alles goed op een rijtje zet goedkoop naar Parijs vliegen. Daarnaast is shoppen in Parijs een belevenis. Kleding shoppen en Parijs gaan in onze ogen dan ook zeker hand in hand en vele mensen die er zijn geweest zijn het er wel over eens dat Parijs een aangename stad is en bovendien één van de beste winkelsteden ter wereld is.