Een riem voor zowel dames als heren kopen

riemen leerTegenwoordig is de riem niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. Waar de riem vroeger enkel een praktische functie had, speelt de riem tegenwoordig haast een hoofdrol bij veel outfits. En dit gaat niet enkel op voor vrouwen, maar ook voor mannen. Steeds meer mannen voelen zich modebewust en willen stijlvol en trendy voor de dag verschijnen. En een riem kan hier goed bij helpen. Ook mannen willen er netjes en verzorgd uitzien, op het werk maar ook in hun vrije tijd of als ze naar een speciale gelegenheid toe gaan. Voor elk soort situatie kan een riem het verschil maken in hoe je jezelf presenteert. Overdag naar het werk kun je als man bijvoorbeeld kiezen voor een leren riem die lichtglanzend is en een gladde structuur heeft. Dit staat representatief en professioneel. Wanneer je uitgaat naar een restaurant, kun je als man weer eerder willen kiezen voor een suède riem, die een warmere uitstraling geeft en stijlvol overkomt. Zo zijn de mogelijkheden oneindig en zijn er veel verschillende soorten en merken waaruit je kunt kiezen.

Ook voor vrouwen zijn de keuzes oneindig

jeans riem damesTegenwoordig word een riem allang niet enkel meer op de taille gedragen, maar zijn er ook varianten die het mogelijk maken om een riem op de heup te dragen of juist soepel om de taille heen, waarbij het eerder dienst doet als sierobject, dan als functioneel gebruiksvoorwerp om een broek strak te houden. Riemen vind je nu ook met veel versiersels, waarbij het haast eerder op een ketting lijkt dan op een riem. Zo zijn de mogelijkheden veelzijdig en kun je voor verschillende situaties voor een andere riem kiezen. ‘Een riem voor heren, een riem voor dames’, daar komt het op aan. Het kan nog een hele onderneming zijn om de juiste riem te vinden voor zoveel uiteenlopende situaties en outfits waarvoor je er één kunt dragen.

Voldoende riemen winkels online

Gelukkig zijn er voldoende winkels, ook online, waar je een ruim assortiment aan riemen wordt geboden en je dus voldoende keuze hebt uit riemen van verschillende kleuren en maten. Zo kun je inspiratie opdoen en ideeën voor riemen waar je misschien eerder nog niet aan gedacht had. Er bestaan ook zoveel soorten riemen, dat er altijd wel iets tussen zit wat je aanspreekt. Een riem voor heren, een riem voor dames: verrassend hoe lastig en tegelijkertijd zo simpel deze gevonden kunnen worden. Er bestaan riemen voor casual gebruik, die gemaakt zijn van leer of juist van stof. Je hebt gevlochten riemen voor de romantische look, maar ook mooie suède riemen die juist weer extra warmte uitstralen. Zo kun je riemen combineren bij de meest uiteenlopende kledingstijlen. Dit geldt zoals gezegd voor zowel mannen als vrouwen.