Je lichaam slanker laten lijken

Heb je binnenkort een feestje, en is die jurk die je aan wilt doen net iets te strak? Er is een manier waarop je toch in die leuke jurk kan passen, zonder hiervoor te sporten. Wij leggen je uit hoe je dit kunt doen.

Corrigerend ondergoed

Met behulp van corrigerend ondergoed kun je er binnen een paar seconden veel slanker uitzien. Corrigerend ondergoed heeft namelijk een gladmakend effect op je lichaam. Het trekt je lichaam als het ware strak. Daarnaast kan corrigerend ondergoed ook bepaalde lichaamsdelen juist wat meer benadrukken door het bijvoorbeeld omhoog te liften. Corrigerend ondergoed is de ideale manier om er snel slanker uit te zien.

Butt lifter

Zo heb je een zogeheten ‘butt lifter’. Dit is eigenlijk een soort van push up slip billenbroekje met vulling. Heb broekje lift je billen als het ware omhoog, waardoor je billen er slanker en ronder uitzien. Als je een strakke jurk draagt waarin je billen extra worden benadrukt, dan kan zo’n butt lifter uitkomst bieden. Je lijkt er slanker door, en je billen zien er strakker uit.

Waist trainer corset

Wat je ook steeds vaker ziet is een zogeheten waist trainer corset. Dit in feite een korset die je taille er veel slanker uit laat zien, en tegelijkertijd er ook voor zorgt dat je taille op den duur veel slanker wordt. Zo’n waist strainer corset pakt twee lichaamsdelen tegelijkertijd aan, namelijk je borsten en buik. Je billen worden namelijk omhoog gelift, terwijl je buik er veel platter uitziet.