Shoplog: goedkope doch stijlvolle ringen

Het schiet er een beetje in qua ringen in mijn ringen collectie. Dus ik was op zoek specifiek naar hippe aparte ringen, maar liefst niet te duur.

Dus ik vertelde dat aan een goede vriendin van mij en ze had een tip voor mij. Ze had super goede ervaringen met winkelen bij ikbensieraden.nl. Dit is een webwinkel met mooie ringen voor bodemprijzen.

-> goedkope ringen online webwinkel | ikbensieraden.nl

Wat ik altijd al wilde hebben is een knuckle ring dat is een ring die je onder de knokkels kan dragen en dat kan net dat beetje extra appeal geven aan het uiterlijk van je handen.

-> Alle knokkel ringen van ikbensieraden.nl.

Uiteindelijk koos ik er eentje met imitatie parels en een zirkonia. Voor de mensen die nog niet weten wat een zirkonia is, dat is een soort namaak diamant, die echt ik zweer het je vrijwel niet te onderscheiden is van echte diamanten voor leken zoals ik zelf.

Dus op die wijze kun je gewoon een super kekke ring kopen die indruk zal maken op iedereen die er geen verstand van heeft, wat het merendeel van de Nederlandse populatie is overigens maar dat terzijde. Alleen een echte juwelier met zijn tools en kennis zou het kunnen doorgronden maar anders dan dat is het gewoon een prachtige ring. En dus voor minder dan 10 Euro op de kop kunnen tikken dus mijn portemonnee is me ook uitermate dankbaar.

Waar ik de ring nodig voor had? Voor een etentje van het werk. Enfin, ik heb een paar complimenten ontvangen van vrouwelijke collega’s dus dat winkelen bij ikbensieraden.nl smaakt zeker naar meer kan ik jullie vertellen en je kunt dus nog wel een tweede blog verwachten maar dan specifiek over de oorbellen, want daar heb ik net zoals bij ringen ook nog maar een bescheiden collectie van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *