The Sting nu ook online!

sting winkelOndanks dat de winkelketen The Sting al sinds 1982 een begrip is in Nederland en er reeds 50 winkels verspreid over Nederlandse steden zijn geopend, is er nog maar net een online webwinkel geopend. Nu kun je dus ook voor kleding en accessoires zoeken in deze online webwinkel, waardoor je nog beter zicht hebt op wat er allemaal beschikbaar is. Ook kun je zo thuis vooraf alvast controleren of er iets specifieks is waar je naar wilt zoeken in de winkel, voordat je daar helemaal naar toe gaat. Dit maakt het zoeken nog eens extra gemakkelijk en kun je doelgericht vragen naar een bepaald artikel. Meestal kun je zelfs per locatie zien hoeveel exemplaren er nog in een winkel beschikbaar zijn, zodat je niet voor niks naar de winkel toegaan en teleurgesteld wordt bij aankomst.

In de online webshop vind je kleding voor zowel mannen als vrouwen. Dit is kleding die vallen onder bekende merken als Kiss Therapy, Sutherland, Bien Blue en Hallinger. Aangezien de webshop nog relatief nieuw geopend is, zijn er helaas nog niet direct aanbiedingen beschikbaar. Toch zijn kortingen een mooie kennismaking met de online winkel, dus er zullen ongetwijfeld spoedig voldoende kortingen aangeboden worden. Veelal kun je nu terecht in winkels met kortingsbonnen waarvoor je een speciale ‘The Sting actiecode’ kunt krijgen. Hiermee kun je dan gelijk korting krijgen op de meest uiteenlopende kleding en benodigdheden die in de winkelketen verkrijgbaar zijn.

 

the stingBestellen is heel gemakkelijk op de online webshop van The Sting. Je kunt kiezen of je mannen- of vrouwenkleding wilt bekijken. Als je liever op merk zoekt, dan is dit ook mogelijk. Zo vind je snel waar je naar op zoek bent. Je kunt per artikel aanklikken wat je wilt zien en krijgt dan een omschrijving van het product. Als het je aanspreekt, kun je overgaan op het aanschaffen van het product, waarbij je het in het winkelmandje stopt en doorgaat naar de kassa. In de toekomst zul je hier ook The Sting actiecode kunnen toevoegen, zodat de korting voor het product kan worden doorgevoerd. Deze kortingen zullen worden aangeboden via de website Stylediscount, waar je op de hoogte kunt worden gehouden over alle kortingen en uitverkoopdagen die zullen opgaan voor de online webwinkel van The Sting. Je wordt vanzelf naar de pagina doorverwezen waarop de korting van toepassing is, zodat deze kan worden toegevoegd aan de online betalingsprocedure.