Who’s that girl jurk

We gaan een stukje terug in de tijd. We schrijven 2002 en bevinden ons in Antwerpen. Daar zit een groepje vriendinnen bij elkaar. Ze misten iets in het modebeeld, maar wat? Dat was lastiger te omschrijven dan gedacht. Samen brainstormen bracht duidelijkheid en wat deze groep jongedames misten was een merk dat voor iedereen toegankelijk is en veel vrolijkheid en levenslust uitstraalt. Al gauw was het label “Who’s that girl” een feit. Onder dit label worden verschillende kledingstukken op de markt gebracht, waarvan de Who’s that girl jurk er eentje is.

Feel good

Een andere eis die deze groep vriendinnen aan de kleding van hun label stelde is dat kleding van Who’s that girl te allen tijde gewoon lekker en comfortabel moet zitten. Je moet je er prettig in voelen, want dat werkt door in alles. Het doet iets met je humeur en zeker ook met je zelfvertrouwen als je kleding draagt waar jij je pico bello in voelt. Dit zal zeker het geval zijn als je een Who’s that girl jurk draagt. Het zijn jurken die een beetje een retro-stijl hebben, maar door de vrolijke prints (vaak bloemen) en kleuren heeft een Who’s that girl jurk juist ook een geheel eigentijdse uitstraling. Deze jurken zijn ook verkrijgbaar in wat meer ingetogener kleuren, waardoor er eigenlijk altijd wel een WTG-jurk te vinden is die bij jou past.

Verkrijgbaarheid

De WTG-jurk moet volgens de filosofie van het label voor iedereen verkrijgbaar zijn. Dit is dan gelukkig ook daadwerkelijk het geval. Je kunt deze jurken in een groot aantal winkels kopen, maar je kunt dit ook heel goed online doen. Er is een ruime keuze in modellen en designs en daarnaast zijn deze jurken ook nog eens heel betaalbaar. Dit is best bijzonder te noemen, want het label geniet inmiddels internationale bekendheid. Het is dan heel gemakkelijk om de prijzen te verhogen. Het Belgische Who’s that girl blijft haar gedachtengoed echter trouw en daar kun jij van profiteren. Als je op zoek bent naar een jurkje dat net iets anders dan anders is, dan doe je er zeker goed aan om je eens te verdiepen in de jurken van WTG!