Met een kort kapsel de zomer in

De zomer staat weer voor de deur, de lange winter loopt nu eindelijk op zijn eind. De zomer garderobe komt weer uit de kast, we hebben weer zin om er op uit te trekken. En bij de ontluikende lente hoort natuurlijk ook een nieuw kapsel. Een nieuw kapsel met een vlotte look waarmee jij de hele zomer goed voor de dag zult komen. Bekijk nu alvast de nieuwe trends en kies jouw korte kapsel voor de komende zomer.

Een nieuwe zomer, een nieuwe look

Een nieuwe zomer vraagt om een nieuwe look. Een kort kapsel zal jou zeker heel goed staan. Bij je nieuwe zomer garderobe wil je natuurlijk ook voor je haar een nieuwe look. En dat kan want er zijn heel veel nieuwe modellen voor een kort kapsel beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Je zult aangenaam verrast zijn als je de nieuwe modellen voor de komende zomer ziet.

Kort is spannend

Een kort kapsel is natuurlijk altijd spannend. Als je je haar eenmaal kort hebt laten knippen zul je het ermee moeten doen. Als het je niet bevalt moet je geduldig wachten tot je haar weer is aangegroeid. Maar wie weet vind je het wel geweldig en wordt kort helemaal jouw stijl de komende jaren. Heb je jarenlang lang of halflang haar gehad dan is het nu het moment om het roer eens om te gooien en de stap te wagen naar een hip kort kapsel. Het zal je vast goed bevallen. Je lijkt er vaak jaren jonger door en het is bovendien heel makkelijk om een kort kapsel te hebben. Je bent ’s morgens niet langer veel tijd kwijt aan je haar, je bent nu veel sneller klaar in de badkamer en kunt dus vlot de deur uit terwijl je er fantastisch uitziet met je korte coupe.