Dames mode trends van 2014

ElleHier worden de top 10 grote mode trends voor de lente 2014 één voor één opgenoemd. Dit is een top 10 op basis van www.elle.nl

  1. Nummer 1 is power, dit staat voor een statement maken. Laat zien wie je bent en wie je wilt zijn. Alle kleding dat opvalt valt hier onder.
  2. Nummer 2 is mooie mode, dit staat tegenover power. Dit gaat om het lieve meisje, maar ook daar mee kan je je statement maken. Dit staat voor elegantie, engelachtig couture-esque items. Dit ziet er speciaal en duur uit. Ook staat dit voor modern en jeugdig.
  3. Nummer 3 is mode is kunst, kunst is koning dit seizoen. Wees de kunstenaar en maak een tentoonstelling van je garderobe.
  4. Nummer 4 is het nieuwe avant-garde. Zwart in de zomer met een spannend ontwerp, dat is het idee erachter.
  5. Nummer 5 is simpel chic, niets schokkends, geen statement maar gewoon een verdraaid mooie trend. Grote mensen kleren voor drukke vrouwen die er goed uit willen zien. Dit is vooral simpel, en chic.
  6. Nummer 6 is de zomer jas, of voorjaars jas. Een slank silhouet, trench en tot op de knie. Het zit hem in de kleur, prints en snit.
  7. Nummer 7 is de lange rok, de lange rok is een blijver, het draait allemaal om de juiste proporties in je outfit.
  8. Nummer 8 is de t-zone, een andere vorm van t-shirts. De t-vorm is overal, van tuniek tot jurk tot shirt. De beste versies zijn dit seizoen gemaakt van stijver materiaal. Voorbeelden zijn met prints, graffiti of kleurblokken.
  9. Nummer 9 is de statement jurk, weer een statement item. Een statement maken doe je met deze jurk. Deze jurk is zo opvallend, voorbeelden zijn met prachtprint in knalkleur of bezaaid met glimmers.
  10. Als laatste de platte schoen,  de platte schoenen zijn robuuster dan ooit, afgewerkt met glimmende stenen op de zool, en alles wat je je maar kunt bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *