Sneakersokken lessen voor de moderne man

Iedereen heeft ze nodig mijns inziens, sneaker sokken. Sneaker sokken, zijn vergelijkbaar met normale sokken. Maar zijn dus korter. Hoe kort, dat kan verschillen je hebt zogenaamde onzichtbare sokken. Die komen echt net verder dan de enkels blijven daaronder, zodat ze echt daadwerkelijk niet te zien zijn voor het menselijk oog. Dan heb je ook sokken die tot de enkels komen. Enfin die sokken zijn dus vooral van nut wanneer je een korte broek draagt en je vindt het geen gezicht dat sokken boven de sneakers of andere type schoenen uitkomen. Je leest het goed, je kan ook best sneaker sokken dragen in schoenen die niet per se sneakers zijn zoals wandelschoenen van decathlon ofzo, waar je je maar goed bij voelt er zijn geen strikte regels.

Er zijn wel wat algemene wijsheden die ik met je wil delen. De eerste les die we moeten noteren is kies niet voor de goedkoopste sok per se. Het oude gezegde van oma gaat op: goedkoop is duurkoop. Bij goedkope sokken wordt enorm bespaard op de materialen. Dus je krijgt goedkope synthetische sokken die binnen no time in de kliko liggen omdat verrot. Dat wil je niet en je wilt verder ook niet sokken die constant maar afzakken en of een erg vervelende naad hebben.

Ga dus niet naar de Action of de Zeeman voor sneakersokken maar opteer voor een herenmode specialist zoals bijv. hemdvoorhem.nl. Kies voor betrouwbare merken als Tommy Hilfiger, dan hoef je zeker geen zorgen te maken over dat soort zaken. Anderzijds Falke, eveneens verkrijgbaar bij hemdvoorhem.nl.

Een ander punt is zorg dat je de juiste sok kiest voor de juiste gelegenheid en let dan met name op het materiaal. Wol is heel fijn voor in de winter maar maakt geen ideale sport of zomersok. Dus kijk goed naar de samenstelling van de sok die je op het oog hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *