De leukste merken school rugzakken voor kinderen!

Naar school gaan is niet altijd leuk. Om de minder leuke dagen wat vrolijker te maken, kun je natuurlijk wel bijvoorbeeld een mooie rugzak dragen! Ben je dus ook op zoek naar een leuke school rugzak? Lees dan snel verder, want in dit artikel laten we de leukste merken school rugzakken voor kinderen zien!

Eastpak

Eastpak is al tientallen jaren een veel geziene rugzakmerk op scholen. Wist je dat dit merk eerst tassen voor het Amerikaanse leger maakte, tot ze zich vanaf 1976 gingen richten op tassen voor gewone mensen? De klassieke Eastpak rugzak is simpel en heeft niet veel details, dus als je gewoon een rugzak wil zonder poespas dan zit je met een Eastpak meestal wel goed. Betekent dit dan dat Eastpak saai is voor kinderen die graag wat meer kleur in hun schoolleven willen brengen? Nee! De rugzakken komen namelijk ook elk seizoen weer in nieuwe kleurtjes en printjes. Zo kun je dus altijd een rugzak voor school uitkiezen in bijvoorbeeld je lievelingskleur!

Fjällräven

Fjällräven is in 1960 opgericht in Zweden en de bekendste rugzak van dit merk is het Kånken model. Deze rugzak herken je aan de vierkante vorm, de twee handvatten bovenaan de tas en het rood-witte logo. Deze rugzak kun je op meerdere manieren dragen: als rugzak en aan de hand als een soort handtas door de twee handvatten. Kinderen die pastelkleuren mooi vinden, kunnen hun hart ophalen bij Fjällräven want de Kånken rugzak is ook in allerlei zoete pastelkleuren verkrijgbaar zoals pastelroze, lila en babyblauw!

Herschel

Herschel is een relatieve nieuwkomer wanneer het aankomt op schooltassen. Dit Canadese merk bestaat namelijk sinds 2009 en dat is natuurlijk nog niet zo lang als je het vergelijkt met de andere merken die in dit artikel worden genoemd. Toch moet je Herschel niet onderschatten, want dit merk heeft een grote collectie aan de leukste school rugzakken. Wij durven te wedden dat je de Herschel Little America en Herschel Retreat vast al eens op jouw school voorbij hebt zien komen! Herschel rugzakken zijn geschikt voor school omdat de meeste modellen standaard met een speciaal laptopvak komen, dus dat is natuurlijk superhandig als je een laptop voor school nodig hebt! Verder hebben de rugzakken ook een mediapoortje waar je je oordopjes doorheen kunt doen, zodat je lekker naar je favoriete muziek kunt blijven luisteren als je naar school fietst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *